Szúnyoghálók

Az örömteli otthonléthez

A kellemes időtöltés és pihenés legfontosabb feltétele a nyugalom. Felgyorsult világunkban a nyugalmi állapotot számos dolog megzavarja, többek közt a rovarok és ezen belül is legfőképpen a szúnyogok. Rengeteget lehet olvasni a szúnyogok erőteljes elterjedéséről és arról, hogy milyen kellemetlenséget okoznak ezek a mára már a génállományban is módosult bestiák.

Óvja meg családját és szereltessen fel megfelelő védelmét otthonában.

A rovarháló rendszer igényes kiegészítője a lakberendezésnek. A rovarok és rágcsálók elleni védekezés minden évszakban szükséges családi házakban, lakásokban, de szállodákban, vendéglőkben, és az élelmiszergyártás minden területén egyaránt.

Mindegyik termékünk üvegszálas anyagból készül, ezért élettartama rendkívül hosszú (10-15 év), jól ellenáll az UV sugárzásnak.

Színéből adódóan a lehető legkevesebbet vesz el a besugárzó fényből.

Készülnek ablakokra, bejárati -és teraszajtókra. Nyíló, toló, rolós, valamint fix kivitelben kérhetők. Kérésre rovarhálóinkat redőnnyel kombinálva is szereljük.

Hívjon minket és személyre szabott, egyedi igényei alapján telepítjük a kiválasztott szúnyoghálót, hogy Önnek is nyugodt és örömteli legyen az otthonlét.

Szúnyogháló típusok

Fix háló

Kerete készülhet műanyagból (fehér, és barna színben), vagy alumíniumból, melynek színe tetszőlegesen variálható.

Tetőtéri rolós szúnyoghálók

Kiváló minőségű tetőtéri szúnyoghálóinkat bármilyen típusú ablakra fel tudjuk szerelni. Nem zavarja az ablak nyitás mechanikáját és esztétikusan néz ki.

Rolós szúnyoghálók

Keretanyaga alumíniumból készül. A RAL teljes színskálájával kérhető. Mozgatása manuálisan a tokba épített rugós mechanika segítségével működtethető.

Szerelhető ablakokra függőleges, vagy bejárati, illetve teraszajtókra vízszintes mozgatással. Ajtókra szerelt rolós hálók esetében a záródást mágnes segíti.

A rolós hálónak csak nyitott, vagy zárt állása lehet.

Toló szúnyoghálók

Fix keretes csúszópályán mozgatható termék. Nagy felületű teraszajtóknál alkalmazzuk. Lehet egyrészes, vagy akár négyrészes rendszer is, melynek segítségével kimondottan nagy ajtókra is szerelhető.

Előnye, hogy a nyitott és zárt állapot között bárhol megállítható. Használaton kívül egymás mögé tolható.

Nyíló szúnyoghálók

Keretanyaga alumínium profilból készül, közepén merevítővel. Minden ajtótípusra szerelhető, záródásuk mágnesesen történik.

Alumínium keretének köszönhetően színei szabadon variálhatók.

Pliszé hálók

Bejárati, vagy teraszajtókra használjuk. Alumínium keretből készül, melynek színe szabadon variálható.

A háló anyaga harmonika szerűen tolható a tokba. Készülhet zsinóros, vagy láncos kivitelben. Előnye a tolós szúnyoghálóhoz hasonlóan, hogy bármely ponton megállítható.

Kérjen ajánlatot még ma és mi 24 órán belül válaszolunk

1 + 1 = ?